Tarieven

Bel voor telefonische afspraak of advies: 085 – 047 0437

Wat zijn de tarieven?

Bij Uw Expert werken we met vaste prijzen. De kosten worden duidelijk van te voren besproken, zodat u niet voor verassingen komt te staan. De meeste problemen worden bij ons binnen een uur of twee uur opgelost.

Vakkundige hulp op locatie of op afstand
Afspraak wanneer het u uitkomt
Ook in de avond of weekend mogelijk
Lidmaatschap niet verplicht

Tarieven

12,50

  • per kwartier
  • € 37.50 / voorrijkosten

Veelgestelde vragen

12,50 per kwartier

37,50 voorrijkosten

Minimale afname van 45 min.

Nadat u hulp heeft gekregen bij u probleem word er een factuur verstuurd per mail. De betaling vind plaats aan het einde van de afspraak. In sommige gevallen is het ook mogelijk om contact af te rekenen op locatie.

Bij ons ben je niet verplicht om lid te worden om gebruik te maken van onze diensten. Je zit dus nergens aan vast.

Om goed bereikbaar te zijn de openingstijden vanaf maandag t/m zondag van 9:00 uur tot 21:00 uur. Als u belt gaan we gelijk opzoek naar de eerst beschikbare mogelijkheid om een afspraak met u in te plannen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen of uw vragen te beantwoorden.

Als u snel geholpen wilt worden kunt u ook gebruik maken van hulp op afstand. Vaak word u dan dezelfde dag nog geholpen.

Ook is het mogelijk om een nieuwe computers of laptops bij ons aan te schaffen. Onze monteurs zijn altijd voorzien van een kleine voorraad. Deze kunnen we dan ook gelijk voor u op locatie installeren en de bestanden overzetten.

Heeft u vragen? Neem dan contact op.

085 – 047 0734