Google Ads

Professioneel adverteren met Google Ads

Bel voor telefonische afspraak of advies: 085 – 047 0437

Strategisch adverteren met Google Ads

Adverteren is voor jou als ondernemer erg belangrijk om potentiële klanten aan te trekken. Advertenties plaatsen in kranten, weekbladen en tijdschriften kan belangrijk zijn, maar online marketing is tegenwoordig dé methode om jouw producten of diensten onder de aandacht te krijgen. Niet zelden is het internet het medium waar klanten voor het eerst kennis maken met jouw onderneming. Het is dus belangrijk om je te richten op SEA (Search Engine Advertising) om digitaal te adverteren.

De beste wijze waarop je kunt adverteren is met behulp van Google Adwords. Maar om een goede digitale advertentiecampagne op te zetten is wel enige expertise nodig. Wij zijn SEA specialist en maken graag jouw advertenties op basis van jouw wensen en eisen. Op deze wijze weet jij binnen korte tijd meer bezoekers te trekken en geneer je als snel een hogere omzet.

Wat is Google Ads?

De mate waarin Google gebruikt wordt is zo hoog dat het zelfs een werkwoord is geworden. ‘Googelen’ doet vrijwel iedereen wel meerdere keren per dag. Google is hiermee een uitstekend platform om te adverteren. Google heeft hier zelfs een advertentieprogramma voor opgezet: Google Ads, ook nog wel bekend onder de voormalige naam Google Adwords. Hiermee krijg je de mogelijkheid om met advertenties in de zoekresultaten van Google terecht te komen en zo heel gemakkelijk vindbaar te worden. Om dit te bereiken is het belangrijk dat je advertenties (campagnes genoemd in Goolge Adwords) zo goed mogelijk opzet en gebruikmaakt van de juiste zoekwoorden.

Adverteren met Google Ads biedt je vele voordelen

Je kunt een specifieke doelgroep bereiken
Snel vindbaar in de zoekresultaten van Google
Je houdt controle over je kosten
Diverse campagnes tegelijk laten draaien
Inzicht in de resultaten

Met adverteren via Google Ads is het heel gemakkelijk om de juiste doelgroep te bereiken. Je advertenties komen direct onder de ogen van de doelgroep waar jij je op richt. Dit maakt Google Ads een effectieve wijze van adverteren. Jij bepaalt zelf hoe en wanneer jouw advertenties bij jouw doelgroep in beeld komen. Maar dat is niet alles, je krijgt een volledig inzicht in hoe effectief je advertenties werken of juist niet. In een overzicht van gebruikte zoekwoorden zie je in één oogopslag welke zoekwoorden goed werken en welke niet. Bekijk welke advertenties het goed doen of dat je een advertentie misschien toch wat moet aanpassen. Tevens biedt Google Adwords je de mogelijkheid om gebruik te maken van extensies voor nog specifiekere functies.

Computerhulp aan huis

Stel samen met mij je advertentiecampagne op

Google Adwords, zoekwoorden, het zijn misschien termen die je helemaal niets zeggen. En ook al weet je iets van de digitale wereld, het kan alsnog lastig zijn om goede advertenties via Google Ads op te zetten. Schakel hiervoor ons mij SEA specialist in. Ik werk altijd nauw met de klant, zodat de advertenties ook helemaal aan jouw wensen voldoet. De technische afwikkeling doen hoef je geen zorgen om te maken. Samen met jouw bedenk ik een strategie en zetten we je Google Adwords account op, waarna al snel je advertenties online gezet worden. Uiteraard mag je van mij het nodige advies verwachten over hoe je je advertenties nog beter kunt optimaliseren en ontvang je maandelijks een uitgebreide rapportage.

Om van onze diensten gebruik te maken, bieden we je de keuze uit een drietal pakketten: Google ads Basis, Premium en Custom. Met goede online marketing en goed opgezette advertenties creëren wij voor jou onderneming enorme groeikansen met goede resultaten. Wil je meer weten over online adverteren, Google Adwords of over onze andere diensten? Neem dan gerust contact met mij op en laat je uitgebreid voorlichten.

Heeft u vragen? Neem dan contact op.

085 – 047 0734