Computer reparatie Nijmegen

Vakkundige computer reparatie aan huis, op afstand of laat uw apparaat halen en brengen.

Computer reparatie in Nijmegen en omgeving

U kunt geen dag zonder pc. U bent ook heel tevreden met dit apparaat dat u nog nooit in de steek heeft gelaten. Maar net op de dag dat u een belangrijke deadline heeft stopt hij er opeens mee, het leven lijkt er helemaal uit te zijn, hij reageert nergens meer op. Wat te doen op dit hachelijke moment? De oplossing is nabij: ook in Nijmegen komen wij zo snel mogelijk naar u toe om u van dienst te zijn en uw pc of laptop weer aan de praat te krijgen.

U hoeft dus niet naar ons te komen: wij repareren aan huis. Voor u extra service, voor ons heel gewoon.

Redenen om met mij samen te werken

 Meer dan 10 jaar ervaring
Breed technische achtergrond
Geen langlopende contracten
Focus op het resultaat
Eerlijk en transparant
Vele tevreden klanten

Welke computerreparaties voeren ik zoal uit bij mijn klanten in Nijmegen?

✔ Upgrades uitvoeren. Niet iedereen vindt het even makkelijk om updates en upgrades zelf te doen. Wel is dit een voorwaarde om de mogelijkheden van uw software volledig te benutten. In nieuwere versies zitten ook altijd verbeteringen, bugs zijn eruit gehaald en tot slot streeft een leverancier altijd naar optimale beveiliging van uw gegevens. Vraag vrijblijvend wat onze dienstverlening kost. Eventueel doen we ook even een snelle check op de werking van uw computer.

✔ Het repareren of vervangen van beschadigde onderdelen, zoals de harde schijf, het moederbord of de videokaart. Dit zijn wezenlijke onderdelen van uw laptop of pc, zonder functioneert hij niet of nauwelijks. Ook in Nijmegen hebben wij veel onderdelen op voorraad, andere hebben we snel in huis. U zult merken wat een reparatie als deze voor gevolgen heeft voor uw apparaat, bijvoorbeeld qua snelheid.

✔ Virusbesmettingen. We hopen dat u er nooit mee te maken krijgt, want ze kunnen veel (soms onherstelbare) schade aanrichten. Updaten van uw virusscanner is van levensbelang voor uw computer en vooral voor uw bestanden. Wij kijken graag wat nodig is om besmetting te voorkomen en adviseren u daarin. Is uw pc of laptop al besmet, dan stellen we alles in het werk om uw gegevens zoveel mogelijk te redden.

✔ Snelheid en ruimte. Na verloop van tijd wordt uw computer steeds een beetje trager en raakt het systeem voller. Dit leidt regelmatig tot grote irritatie en dat is lang niet altijd nodig. Wij scannen het complete systeem en indien u dat wenst kunnen we bijvoorbeeld een extra geheugenkaart bijplaatsen. Daardoor kunt u weer een hele tijd vooruit.

Wat kunt u verwachten van mijn dienstverlening?

Een diagnose stellen, dat is waar we altijd mee beginnen: vrijblijvend, dus dit verplicht u nog tot niets. Zodra u akkoord geeft voor uitvoering komen wij zo spoedig mogelijk bij u langs, thuis of op uw werk. Wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk weer operationeel te hebben, zodat u weinig tijd verliest. Laat u de reparatie niet door ons uitvoeren? Helemaal ok, hopelijk tot een andere keer!

Snelheid van werken en service

Omdat wij aan huis of op uw werk komen kost het u weinig tijd. Daarnaast hoeft u niet te gaan sjouwen met uw computer, met alle mogelijke risico’s onderweg. Hebben we toch wat meer tijd nodig dan gedacht (bij een diagnose kunnen we nog niet alles inschatten), dan laten we dat direct weten.

Heeft u vragen? Neem dan contact op.

085 – 047 0734