Computer reparatie Tiel

Vakkundige computer reparatie aan huis, op afstand of laat uw apparaat halen en brengen.

Computer reparatie in Tiel en omstreken

Uw computer stopt ermee en natuurlijk gebeurt dat op een ongelegen moment. U had gisteren nog bedacht dat u nu eindelijk eens een back-up ging maken van al die belangrijke bestanden. Zojuist hebt u eindelijk die presentatie van tien pagina’s tekst voltooid. Uw laptop reageert opeens nergens meer op. U raakt in paniek: “ben ik nu alles kwijt?” Gelukkig staan wij ook in Tiel met onze service aan huis voor u klaar. Geen gesjouw met uw apparatuur. Wij zorgen op de locatie die u wenst (op uw werk of thuis) voor een vakkundige oplossing.

Redenen om met mij samen te werken

 Meer dan 10 jaar ervaring
Breed technische achtergrond
Geen langlopende contracten
Focus op het resultaat
Eerlijk en transparant
Vele tevreden klanten

Welke pc reparaties zijn er mogelijk?

Het gaat wat ver om een complete opsomming te geven maar dit zijn de meest voorkomende problemen waarvoor mensen ons in Tiel voor een reparatie benaderen:

✔ Besmettingen met een virus. Nogal wat mensen vergeten hun virusscanner te updaten of willen geen geld uitgeven aan de bescherming van hun pc. In het ergste geval bent u alle bestanden kwijt maar door onze expertise op dat gebied kunnen we in veel gevallen niet alleen uw laptop of desktop repareren maar ook al uw bestanden redden. Daarnaast geven we graag preventief advies om soortgelijke problemen te voorkomen.

✔ Beschadigde onderdelen, zoals harde schijf, videokaart of moederbord. Dit hoeft zeker niet funest te zijn. Wij hebben veel op voorraad of snel in huis. Na vervanging kan uw computer er weer een hele tijd tegenaan en is hij waarschijnlijk sneller dan voorheen.

✔ Over snelheid gesproken: uw laptop of pc wordt na verloop van tijd steeds een beetje trager. Dat wordt heel irritant als u het apparaat intensief gebruikt. Wij weten wat nodig is om hem weer sneller te maken, bijvoorbeeld door een technische reorganisatie waarbij u niets kwijtraakt maar al uw opslag wel minder ruimte in beslag neemt.

✔ Die ruimte wordt een groter probleem als de geheugencapaciteit van uw pc te klein wordt. In dat geval kunnen we er een geheugenkaart bij plaatsen, waardoor we veel extra opslagcapaciteit voor uw data realiseren.

✔ Tot slot is het verstandig om regelmatig upgrades uit te voeren, zodat u met de nieuwste versies van software blijft werken. Als u het te ingewikkeld vindt om dat zelf te doen nemen wij die taak graag van u over. In overleg kunnen we ook een check op uw computer uitvoeren, om eventuele problemen te voorkomen.

Hoe werkt de dienstverlening in Tiel?

We noemden het al eerder: we beginnen met een vrijblijvende diagnose en geven u een kostenplaatje. U beslist of u de reparatie of andere werkzaamheden door ons laat uitvoeren. Zo ja, dan komen we zo snel mogelijk langs en verrichten ter plaatse alles wat nodig is. In de meeste gevallen bent u nog dezelfde dag weer helemaal operationeel! Wilt u niet met ons verder? Geen probleem, we hopen u een volgende keer wel van dienst te mogen zijn.

Weinig tijdverlies

Omdat we zoveel mogelijk aan huis (of op het bedrijf) werken wordt uw tijdverlies door niet te kunnen beschikken over uw pc erg beperkt. Daarnaast hoeft u dus niet op pad met het apparaat, met alle risico’s van dien. Mochten we onverhoopt meer tijd nodig hebben, dan communiceren we dat onmiddellijk met een indicatie van de verwachte reparatieduur.

Heeft u vragen? Neem dan contact op.

085 – 047 0734