Computer reparatie Arnhem

Vakkundige computer reparatie aan huis, op afstand of laat uw apparaat halen en brengen.

Computer reparatie in Arnhem en omstreken

We herkennen het allemaal. Net op het moment dat u die belangrijke mail moet beantwoorden of net als u beseft dat u nog geen back-up hebt gemaakt van al die prachtige vakantiefoto’s stopt uw computer er plots mee. Wat nu? Help! We horen ´t u denken: ben ik nu al mijn bestanden en foto’s kwijt? Geen paniek: ook in Arnhem kunt u uw pc of laptop snel en vakkundig laten repareren. We zorgen ervoor dat u zo snel als mogelijk weer zorgeloos met uw computer aan de slag kunt. Hij is daarna weer als nieuw en werkt sneller dan tevoren.

Redenen om met mij samen te werken

 Meer dan 10 jaar ervaring
Breed technische achtergrond
Geen langlopende contracten
Focus op het resultaat
Eerlijk en transparant
Vele tevreden klanten

Veel voorkomende reparaties

Het is bijna onmogelijk om onze dienstverlening in Arnhem helemaal uit te schrijven maar als we de meest voorkomende reparaties benoemen hebt u een idee.

✔ Een ouder wordende pc of laptop wordt langzaam maar zeker trager: heel vervelend als u uw computer veel gebruikt. Door wat technische ingrepen maken wij uw pc een stuk sneller.

✔ Ondanks de virusscanners die er op de markt zijn krijgen we regelmatig apparatuur binnen die besmet is met een virus. Vaak kunt u dan helemaal niets meer met uw pc, hij is helemaal vastgelopen. Wij verwijderen op vakkundige manier het virus, herstellen wat eventueel beschadigd is en geven u advies waarmee u in het vervolg virusbesmetting zoveel mogelijk kunt voorkomen.

✔ Soms zijn onderdelen van uw pc of laptop zodanig beschadigd dat ze vervangen moeten worden, denk hierbij aan een videokaart, harde schijf of moederbord. Veel onderdelen hebben we op voorraad, andere hebben we na bestelling heel snel in huis. Voordeel van een dergelijke reparatie, bijvoorbeeld die van het moederbord, is dat uw computer daarmee ook weer een stuk sneller is.

✔ Tot slot voeren we ook upgrades uit: als u beperkt wordt in opslagruimte kunnen we bijvoorbeeld een grotere geheugenkaart plaatsen.

Hoe werkt onze computer reparatieservice in Arnhem?

Als u uw pc of laptop bij ons brengt stellen we eerst een vrijblijvende diagnose. We vertellen wat de reparatie van uw computer gaat kosten. Als u akkoord gaat beginnen we zo snel mogelijk met het repareren. Vindt u de prijs te hoog of wilt u dit bedrag niet meer aan dit apparaat besteden? U haalt hem gewoon weer bij ons op en bent ons niets verschuldigd. Wij vinden dat niet meer dan normaal!

Hoe lang ben ik mijn computer kwijt?

Daar kunnen we geen eensluidend antwoord voor geven. De reparatietijd is sterk afhankelijk van het soort reparatie en per type pc. Sommige reparaties, bijvoorbeeld het vervangen van een scherm, kunnen we vaak uitvoeren terwijl u wacht. Voor andere hebben we, inclusief de diagnose, twee tot drie dagen nodig. Mocht de reparatie langer dan een dag duren dan informeren wij u hierover vooraf.

Heeft u vragen? Neem dan contact op.

085 – 047 0734