Computer reparatie Ede

Vakkundige computer reparatie aan huis, op afstand of laat uw apparaat halen en brengen.

Computer reparatie in Ede en omgeving

Heeft uw computer het helemaal begeven of werkt uw computer niet meer naar behoren? Het is lang altijd niet nodig om een nieuwe computer aan te schaffen. Wanneer er maar één onderdeel defect is, kan uw computer nog gerepareerd worden en heeft u weer een goed werkende computer. U hoeft daarvoor alleen maar een afspraak te maken met een vakkundige en professionele monteur van Uw Expert. Ik kom bij u langs in Ede en stel een diagnose wat er exact aan de hand is. Als reparatie niet meer mogelijk is, zullen wij in overleg met u een eventueel defect onderdeel vervangen. Heeft u haast bij het repareren van uw computer? U kunt mij ook bellen voor spoedreparatie.

Redenen om met mij samen te werken

 Meer dan 10 jaar ervaring
Breed technische achtergrond
Geen langlopende contracten
Focus op het resultaat
Eerlijk en transparant
Vele tevreden klanten

Over mij

Mijn naam is Antwan. Als trotse eigenaar van Uw Expert help ik consumenten en bedrijven met hun vraagstukken over computers, elektrotechniek en websites. Met al meer dan 10 jaar ervaring bent u verzekerd van deskundige, betrouwbare en uitstekende service.

Klantbeoordelingen

Hoe wij werken in Ede

Als u ons belt komen wij zo spoedig mogelijk bij u langs, wij plannen daarvoor meteen een afspraak in. We vertellen wat onze diagnose heeft uitgewezen en wat de reparatie precies inhoudt. Uiteraard krijgt u ook een indicatie van de kosten. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u er even over wilt nadenken, zeker als uw computer al wat ouder is. Direct na uw goedkeuring gaan wij aan de slag, zoveel mogelijk dezelfde dag nog. Natuurlijk communiceren we het ook wanneer dit toch meer tijd in beslag neemt dan we hadden ingeschat. Zoals gezegd blijft u lekker thuis of op uw werk. Wij bezoeken u en gaan de slag. Met een kop koffie erbij zijn we al blij. Nog blijer zijn we als we de reparatie naar volle tevredenheid hebben uitgevoerd en uw laptop of pc het weer net zo goed doet als voorheen.

Heeft u vragen? Neem dan contact op.

085 – 047 0734