Computer reparatie Veenendaal

Vakkundige computer reparatie aan huis, op afstand of laat uw apparaat halen en brengen.

Computer reparatie in Veenendaal en omgeving

Werkt uw computer niet meer naar behoren? U kunt dan last hebben van zowel software- als hardwareproblemen. In beide gevallen is het verstandig om Uw Expert naar Veenendaal te laten komen. Het belangrijkste is dat er een juiste diagnose wordt gesteld. Als vakkundige monteur ben ik  thuis in zowel Windows computers als in computers waarop een Apple besturingssysteem draait. Bij softwareproblemen werken wij uw software bij, verwijderen een virus of her installeren uw computer. Bij problemen met de hardware repareren of vervangen wij defecte onderdelen. Mocht reparatie niet ter plekke in Veenendaal kunnen, dan repareren ik uw computer bij ons en brengen uw computer na reparatie weer terug naar Veenendaal.

Redenen om met mij samen te werken

 Meer dan 10 jaar ervaring
Breed technische achtergrond
Geen langlopende contracten
Focus op het resultaat
Eerlijk en transparant
Vele tevreden klanten

Over mij

Mijn naam is Antwan. Als trotse eigenaar van Uw Expert help ik consumenten en bedrijven met hun vraagstukken over computers, elektrotechniek en websites. Met al meer dan 10 jaar ervaring bent u verzekerd van deskundige, betrouwbare en uitstekende service.

Klantbeoordelingen

Hoe werkt onze dienstverlening voor uw pc in Veenendaal?

Zoals vermeld beginnen we altijd met het stellen van een vrijblijvende diagnose. Wij zetten op een rijtje welke computer reparatie wij moeten uitvoeren en uiteraard welk kostenplaatje daar bij hoort. Indien akkoord bezoeken wij u zo snel als mogelijk op de plek waar u dat wenst. We stellen alles in het werk om de reparatie diezelfde dag nog helemaal uit te voeren. Mocht dat niet lukken, dan hoort u dat uiteraard.

Heeft u vragen? Neem dan contact op.

085 – 047 0734