Effectieve zoekmachine advertenties

U zult tijdens het googelen weleens opgemerkt hebben dat er eerst “Ads” verschijnen voordat u de overige resultaten te zien krijgt. U kunt ze wel gemakkelijk negeren en soms zijn het websites waar u op zoek naar bent. Dat noemt men Zoekmachine Adverteren/SEA en wordt gedaan worden om sneller op te vallen bij Google zoekopdrachten.

Zulke betaalde advertenties kunnen geplaatst worden door gebruik te maken van Google Ads. De advertenties worden dan geplaatst op Google en Bing zodat uw website of blog als één van de eerste opties is die verschijnt. Lijkt het toch intimiderend of lijkt het beter voor u om dit aan iemand anders over te laten? Dat kan. Een Google Ads Specialist is precies de persoon die u nodig heeft om de taak over te nemen.

Waar kan ik u mee helpen?

  • Zoekwoordenonderzoek
  • Passend advies
  • Inrichten van Google Ads campagnes
  • Optimaliseren van de advertenties
  • Kiezen van de juiste strategie
  • Budgetkeuze
Uw Expert
4.9
Gebaseerd op 52 beoordelingen
powered by Google
Pauline Klok
Pauline Klok
18:42 13 Nov 23
Ik ben super goed geholpen met het installeren van mijn nieuwe pc en overzetten van alle bestanden. Ook de vragen die erna nog had, kon ik per app stellen en kreeg ik snel een passend antwoord op.Een aanrader dus!
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

De voordelen van Google Ads

Maar laten we eerst kijken naar alle voordelen van het plaatsen van Google Ads en waarom u ook gebruik moet maken ervan:

01.Snelle resultaten

U weet al dat men uw website als eerste zal zien en dus sneller geneigd zal zijn om op uw link te klikken. Vooral als ze al een duidelijke koopintentie hebben en uw website precies biedt waar ze naar op zoek zijn. Dit geldt ook voor gloednieuwe websites en kan er dus voor zorgen dat uw website sneller bezoekers kan vergaren.

02.Een stap verder zijn dan de concurrentie

In deze tijd lopen de meeste mensen tegen concurrentie aan online en door gebruik te maken van Zoekmachine Adverteren kunt u ervoor zorgen dat uw bedrijf eerder opvalt.

03.Controle over kosten

U kunt diverse campagnes opzetten voor het plaatsen van advertenties en u kunt zelf beslissen welk budget ideaal voor u zal zijn. U kunt precies aangeven hoeveel u wilt spenderen per maand, dag of per advertentie.

Veelgestelde vragen

Google biedt betaalde advertenties aan die verschijnen in zoekresultaten op google.com met behulp van Google Ads of advertenties die verschijnen op andere websites via het Display Netwerk en het AdSense-programma van Google.

Als je WordPress gebruikt voor je website, maar er niet op wilt bloggen dan is dit 100% oké om te doen. Je hoeft geen van de blogfuncties te gebruiken. Veel websites die WordPress gebruiken, lijken zelfs helemaal niet op blogs. Kijk maar naar die van Disney.com en Playstation voor voorbeelden.

Met zoekmachine adverteren wil jij de juiste persoon bereiken op precies het juiste moment. Je potentiële koper heeft namelijk al een duidelijke koopintentie. Jij wil er met jouw advertentie uitspringen en ervoor zorgen dat hij op jouw website terecht komt en jouw product of dienst koopt.

Als je WordPress gebruikt voor je website, maar er niet op wilt bloggen dan is dit 100% oké om te doen. Je hoeft geen van de blogfuncties te gebruiken. Veel websites die WordPress gebruiken, lijken zelfs helemaal niet op blogs. Kijk maar naar die van Disney.com en Playstation voor voorbeelden.

Google Ads werkt volgens een pay-per-click (PPC)-model. Dat betekent dat marketeers zich richten op een specifiek zoekwoord op Google en bieden op het zoekwoord – concurreren met anderen die zich ook op het zoekwoord richten. De biedingen die u doet zijn ‘maximumbiedingen’ – of het maximum dat u bereid bent te betalen voor een advertentie.

Neem vrijblijvend contact op

Ik bespreek graag de mogelijkheden en beantwoord graag uw vragen.

085 - 047 0437