Website laten maken

Een professionele website of webshop laten maken

Een website laten ontwerpen

Als (startende) ondernemer zult u ongetwijfeld weten dat u niet zonder website kunt. Een website vormt uw digitale visitekaartje. Een potentiële klant zal in de regel eerst met uw bedrijf kennismaken door de website te bezoeken. Uw website geeft de nodige informatie en misschien heeft u wel een webshop waar de klant direct producten en/of diensten af kan nemen?

Redenen om met mij samen te werken

 Meer dan 10 jaar ervaring
 Breed technisch achtergrond
 Geen langlopende contracten
 Focus op het resultaat
 Eerlijk en transparant
 Vele tevreden klanten

Het visitekaartje van uw bedrijf

Er komt veel kijken bij het maken van een website. Als u hier zelf geen kennis van heeft, dan kunt u uw website laten maken door Uw Expert. Samen met u bespreken we wat uw wensen en eisen zijn en hoe u de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk aankleedt. De inhoud door middel van SEO (Search Engine Optimization) teksten op de website, is erg belangrijk voor de rangschikking van uw website in zoekmachines. Uiteraard wilt u zo hoog mogelijk scoren in zoekmachines, zodat uw website als eerste op het scherm wordt getoond. Naast een website laten maken en implementeren, komt er ook een stuk onderhoud bij kijken. Ook dit kunnen wij desgewenst voor u doen.

Laat u uw website maken door Uw Expert, dan geniet u onder andere van de volgende voordelen:
✔ Professioneel ontworpen website.
✔ Modern design met oog voor gebruiksvriendelijkheid.
✔ Optimale zoekmachineoptimalisatie (SEO).
✔ Optimale zoekmachinemarketing (SEA).
✔ Hosting en onderhoud zelf doen of via Uw Expert.
✔ Instellen, koppeling en onderhoud van social mediakanalen.

Over mij

Mijn naam is Antwan. Als trotse eigenaar van Uw Expert help ik consumenten en bedrijven met hun vraagstukken over computers, elektrotechniek en websites. Met al meer dan 10 jaar ervaring bent u verzekerd van deskundige, betrouwbare en uitstekende service.

Klantbeoordelingen

Een webshop laten maken

Veel ondernemers zijn voor hun omzet deels of volledig afhankelijk van het internet. Zij verkopen niet meer door middel van een fysieke winkel, maar online via een webshop. U kunt zich voorstellen dat u zo veel kosten zult besparen op bijvoorbeeld de huur van een pand en alle daarbij behorende vaste lasten. Als u ook zaken wilt doen via een webshop, dan kunt u professioneel een webshop laten ontwerpen door Uw Expert.

Wat zijn de mogelijkheden bij een webshop laten maken door Uw Expert?

✔ Gebruiksvriendelijke webshop met een fraai design.
✔ Gemakkelijke filtermogelijkheden in de webshop.
✔ Onderhoud van uw webshop door uzelf of door Uw Expert.
✔ De nodige ondersteuning, mocht u hulp nodig hebben.
✔ Wij regelen de marketing rondom uw webshop.

Webshop laten maken

Maak een afspraak op locatie voor een  advies om een website of webshop laten maken

Uw Expert is ook daadwerkelijk een expert op het gebied van computerreparatie en computerhulp bij u thuis of op kantoor. Ditzelfde principe volg ik ook voor als u uw website of webshop door mij wilt laten maken.

Maak een afspraak met met mij en wij komen bij u langs om de alle mogelijkheden omtrent uw website of webshop te bespreken. U ziet, Ik neem alles uit handen. Ook om uw wensen en eisen voor uw website met mij te bespreken, hoeft u niet meer de deur uit.

Hulp bij

Onderhoud

Regio

Heeft u vragen? Neem dan contact op.

085 – 047 0734